Creëer meer rust

Creëer meer rust

Misschien kun je even mijmeren over dit versje. Bedenken of jij aan allerlei verwachtingen probeert te voldoen en hoe dat voor je is. Wil je/kun je nog op dezelfde voet verdergaan?

De zomer(vakantie) is aangebroken en is voor veel mensen een periode van rust, van rustiger aandoen. Soms lijkt ‘het rustiger aan kunnen doen’ alleen maar mogelijk te zijn als er een werk- of schoolvrije periode aanbreekt, ook al steken dan juist vaak kwaaltjes, pijntjes en vermoeidheid de kop op.

Wist je dat als je meer rust in je dagelijks leven creëert, je minder stresshormonen aanmaakt? Daardoor kun je beter stopsignalen herkennen en naar je lichaam leren luisteren. Dan ben je zowel fysiek als mentaal beter in balans en zal je vrije tijd een heerlijke tijd worden.
Veel genietplezier.

PS Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuw ritme en wil je op adem komen? Misschien is een creatieve stilteretraite in het klooster Nieuw Sion iets voor jou. Elisabeth begeleidt je gedurende een weekend in een prachtige, rustgevende omgeving.


Wil je vaker een versje + korte blog lezen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang een cadeautje.

29-07-2021 Deel


(vul hier 'ja' in)
Maak een blog op je website met Websitemachine.nl